РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Новини

20 жовтня 2021
В центрі Острога – нова комфортна дорога

В центрі Острога – нова комфортна дорога

В Острозі оновили 3,5 км дороги. Тепер центр міста комфортний та безпечний.

Ознайомився із завершенням ремонту ділянки траси державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Раніше на шлях від Рівного до Острога ми витрачали 55 хвилин, а сьогодні – завдяки президентській програмі «Велике будівництво» дістатися до міста можна удвічі швидше. Особливо приємно чути слова подяки від людей. Дорога – це відчуття комфорту та безпеки кожного з нас, артерія економіки. Впевнений, дорога буде служити довго, адже зроблена за новими технологіями. Загалом Н-25 пролягає майже 200 км через Рівненщину, тому важливо оновити усю трасу. Над цим і працюємо», - зазначив Віталій Коваль.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексія Вострікова, роботи завершені: зроблені тротуари, освітлення, бар’єрне огородження. 

«Наразі ще триває процедура підключення електроенергії до світлофорів. Багато робіт зроблено щодо водовідведення, адже дорога знаходиться в самому центрі Острога. І важливо було, щоб вода не стояла на дорозі та не йшла до будинків. Тому встановлений сепаратор, щоб у ґрунт попадала чиста вода», - розповів Олексій Востріков.

Нова дорога безпечна та комфортна. Тут облаштовані переходи, бар’єрне огородження, а ширина проїжджої частини сягає 10-15 метрів. Дорожне полотно має три шари асфальтобетону, загальна товщина 20 см.

«Жителі громади дуже вдячні за дорогу, - зазначає міський голова Острога Юрій Ягодка. - Переконаний, задоволені мешканці і Нетішина, і Славути Хмельницької області, адже можна їхати з комфортом. Робота достойна та якісна. Враховані абсолютно всі наші побажання. Важливо, що зроблені відбійники. Безпека та життя людини є першочерговим».

 



Архів новин »
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!