РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 березня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Новини

RSS 2.0

13 серпня 2021
У Рівненській територіальній громаді відкрився ще один Центр вакцинації від COVID-19.

Сьогодні, 13 серпня, на базі Рівненської районної державної адміністрації розпочав роботу Центр вакцинації від COVID-19.

Детальнiше »
13 серпня 2021
Працівники районної державної адміністрації вакцинуються від коронавірусу

На сьогодні найефективнішим методом протидії COVID-19 є вакцинація, це єдиний доведений спосіб подолати, або хоча б зменшити темпи поширення коронавірусу.

Детальнiше »
12 серпня 2021
Учні Клеванської громади підуть до нової школи

Сучасний освітній простір на зміну класам-комплектам та пічному опаленню для здобуття якісної освіти учнів з’явився  у селі Жобрин Клеванській ТГ. Його відкриття планується 1 вересня.

Детальнiше »
11 серпня 2021
Завдяки «Великому будівництву» на Рівненщині відновлять басейн, у якому займався плаванням Михайло Романчук

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль особисто привітав Михайла Романчука із вдалим виступом на Олімпіаді в Токіо. 

Детальнiше »
11 серпня 2021
У ході наради в облдержадміністрації обговорили важливість вакцинації населення

У разі переходу Рівненщини до жовтого карантинного рівня епідембезпеки, повноцінна робота закладів освіти буде можлива лише за умови вакцинованого персоналу на рівні 80%. В іншому випадку - дистанційна форма.

Детальнiше »
11 серпня 2021
Нарада щодо вакцинації

У Рівненській районній державній адміністрації першим заступником голови райдержадміністрації Володимиром Леоновим була проведена селекторна нарада з керівниками територіальних громад Рівненського району щодо вакцинації населення проти захворювання COVID-19.

Детальнiше »
6 серпня 2021
У Рівненській райдержадміністрації відбулася онлайн-нарада

У Рівненській райдержадміністрації відбулася онлайн-нарада щодо перевірки стану закладів загальної середньої освіти, у тому числі з урахуванням заходів реформи шкільного харчування.

Детальнiше »
5 серпня 2021
В Україні триває вакцинація населення проти COVID-19

Вакцинація — найефективніший спосіб захисту від інфекційних захворювань. Імунна система реагує на введену вакцину, виробляючи імунітет проти інфекції, і, таким чином, формує захист проти хвороби.

Детальнiше »
5 серпня 2021
У Рівненському районі розпочинають ремонт доріг.

Зокрема, у серпні цього року ПАТ "РІВНЕАВТОШЛЯХБУД" планує провести у Рівненському районі наступні роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них.

Детальнiше »
4 серпня 2021
У серпні цього року, ТОВ «МЕРИДІАН» планує провести ремонтні роботи у Рівненському районі
Ремонт та утримання доріг у належному стані безпосередньо пов’язане із покращенням соціально-економічного розвитку населених пунктів Рівненського району.
Детальнiше »
3 серпня 2021
Басейн у Дубно стане доступним дітям із інвалідністю

На Рівненщині триває реконструкція басейну школи №7 у Дубно. Його відновлюють у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Детальнiше »
3 серпня 2021
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ довсебічного висвітлення процесів децентралізації.

Детальнiше »
1 серпня 2021
У Мізочі вшанували пам'ять захисника України, який загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні, у селищі Мізоч ранок розпочався із богослужіння у місцевій церкві, де відбулася панахида за загиблим воїном АТО Тарасом Якимчуком.

Детальнiше »
29 липня 2021
Самостійно жодна медицина світу не може зупинити поширення коронавірусу
Коронавірусна хвороба не відступає, тому для продовження боротьби з COVID-19 на даний момент важливо всім мобілізуватися та дотримуватися всіх протиепідемічних правил, які встановлені в державі
Детальнiше »
29 липня 2021
Голова Рівненської райдержадміністрації Олександр Коваль, перебуває з робочою поїздкою в Києві

Голова Рівненської райдержадміністрації Олександр Коваль, перебуває з робочою поїздкою в Києві. Спільно з колегами з інших областей, у ці дні підвищує свою кваліфікацію у галузі безпеки та оборони у Національному університеті оборони України ім. Івана Черняховського.

Детальнiше »
28 липня 2021
Сьогодні, 28 липня, свій ювілей відзначає голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль

Сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Ви здобули беззаперечний авторитет фахівця своєї справи, запорукою якого є принциповість та відповідальність.

Детальнiше »
27 липня 2021
Мікрорайон Хмільний селища Квасилів, зокрема вулиці: Коротка, Індустріальна, Дачна, Хмільна систематично потерпають від смороду та шуму.

Забій худоби на підприємстві проводиться з грубими порушеннями санітарних норм. Жителі селища постійно скаржаться на неприємний запах та на нічний графік роботи цеху.

Детальнiше »
27 липня 2021
Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища

За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні 27 липня, в другій половині дня очікується значний дощ, грози, місцями град та шквали 15 – 20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

Очікувані погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях.

Бережіть себе!

Детальнiше »
26 липня 2021
Відбулася нарада щодо проведення вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID – 19

Сьогодні, у малій залі засідань Рівненської районної державної адміністрації відбулася селекторна нарада під керівництвом першого заступника голови Рівненської райдержадмінстрації Володимира Леонова щодо проведення вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

Детальнiше »
26 липня 2021
У Рівненській райдержадміністрації відбулося позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС

26 липня, перший заступник голови Рівненської райдержадміністрації Володимир Леонов провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуте питання щодо утворення рожевих калюж із невідомою речовиною на території Корнинської територіальної громади.

Детальнiше »
25 липня 2021
Центр з вакцинації населення запрошує на вакцинацію проти COVID-19 усіх охочих

Сьогодні, 25 липня, у приміщенні Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука працюють медичні бригади з Малолюбашанської та Здолбунівської територіальних громад. Відвідала та проконтролювала процес вакцинації начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, спорту райдержадміністрації Оксана Кіптель

Детальнiше »
22 липня 2021
Відбулася селекторна нарада під керівництвом заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Іванни Смачило

Сьогодні, у малій залі засідань Рівненської районної державної адміністрації відбулася селекторна нарада під керівництвом заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Іванни Смачило.

Детальнiше »
22 липня 2021
У Рівненському районі втілюють пілотний проєкт «Підвищення стресостійкості та соціальної спроможності громад району шляхом взаємодії з ветеранами російсько-української війни»

У Рівненському районі втілюють пілотний проєкт «Підвищення стресостійкості та соціальної спроможності громад району шляхом взаємодії з ветеранами російсько-української війни». Він передбачає, що у територіальних громадах будуть працювати так звані «соціальні менеджери» для роботи із ветеранами.

Детальнiше »
22 липня 2021
Відбулося засідання щодо проведення на Рівненщині кампанії з вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На Рівненщині кожен охочий може отримати безкоштовно щеплення від COVID-19, не зважаючи на належність до групи професійного чи медичного ризику, може прийти вакцинуватися та захистити себе від цієї хвороби.

Детальнiше »
22 липня 2021
Зустріч голови з матерями загиблих учасників бойових дій

Сьогодні, 22 липня, голова Рівненської райдержадміністрацій Олександр Коваль зустрівся з матерями загиблих учасників бойових дій: Лесею Жук, Галиною Салівончик, Галиною Головчак та Валентиною Ященко з Костопільської громади.

Детальнiше »
21 липня 2021
Керівники Рівненського району відвідали художню виставку

Голова Рівненської райдержадміністрації Олександр Коваль спільно із заступником голови Юрієм Козачеком та головою районної ради Василем Тимощуком відвідали художню виставку «Online in Rivne» Ігоря Павлюка.

Детальнiше »
21 липня 2021
Відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні перший заступник голови Рівненської райдержадміністрації Володимир Леонов провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації на ПрАТ "Рівнеазот".

Детальнiше »
21 липня 2021
Спорткомплекс із двома басейнами: важливий об’єкт у Костополі готовий на 62%

У Костополі триває спорудження спортивного комплексу. Там буде 2 басейни для дітей та дорослих, а також 6 спортивних, тренажерних та фітнес-залів.

Детальнiше »
20 липня 2021
Увага важлива інформація

По інтернет ресурсах шириться інформація щодо вибуху на території ПрАТ «РІВНЕАЗОТ».

Станом на зараз відомо, що на території ПрАТ "РІВНЕАЗОТ" внаслідок вибуху резервуару нітротних газів сталася аварійна зупинка 5-го агрегату цеху азотної кислоти.

Детальнiше »
20 липня 2021
У Клеванському госпіталі будують спеціальний 100-метровий перехід для ветеранів

У Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані, тривають будівельні роботи. В закладі зводять спеціальний перехід між лікувальним та фізіотерапевтичним корпусами.

Детальнiше »
20 липня 2021
Відбулася робоча нарада за участі керівникиів Рівненського району

20 липня у малій залі засідань Рівненської райдержадміністрацій за участі голови Рівненської райдержадміністрації Олександра Коваля, голови Рівненської районної ради Василя Тимощука, першого заступника голови Рівненської райдержадміністрації Володимира Леонова, заступника голови районної ради Олега Карпяка, керівництва Управління Державної казначейської служби у Рівненському районі Рівненської області, Рівненського районного відділу Управління Державної міграційної служби в Рівненській області, представників Городоцької територіальної громади відбулася робоча нарада. В ході наради були обговорені робочі питання, що виникають в процесі діяльності даних органів державної влади та місцевого самоврядування.

Детальнiше »
20 липня 2021
Відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

У вівторок, 20 липня, у малій залі засідань Рівненської райдержадміністрацій відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Детальнiше »
20 липня 2021
Головну дорогу в Зорі відремонтують до кінця літа

Центральну дорогу в селі Зоря, яка веде до дитсадка та школи, ремонтують. Донедавна ділянка майже у 2 км була зруйнованою та аварійною. Нині автошлях капітально оновлюють в рамках  президентської програми «Велике будівництво». 

Детальнiше »
19 липня 2021
У Рівненській райдержадміністації відбулася селекторна нарада

Сьогодні, у малій залі засідань Рівненської районної державної адміністрації відбулася селекторна нарада під керівництвом заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Іванни Смачило.

Детальнiше »
19 липня 2021
Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища

За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, в другій половині дня очікується значний короткочасний дощ, грози, місцями град та шквали 15-20м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

20 липня, очікуються грози (I рівень небезпечності, жовтий).

Очікувані погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях.

Детальнiше »
19 липня 2021
У Рівненській районній державній адміністрації відбулася нарада з представниками силових структур

19 липня відбулася робоча нарада під керівництвом голови Рівненської райдержадміністрації Олександра Коваля щодо посилення безпеки громадян та забезпечення життєдіяльності населених пунктів Рівненського району.

Детальнiше »
18 липня 2021
Гощанська територіальна громада святкуює день громади

Цікава концертна програма, майстер-класи та політ на повітряній кулі.

Сьогодні, Гощанська територіальна громада святкуює день громади. На захід, привітати жителів, завітали голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль, голова Рівненської райдержадміністрації Олександр Коваль, депутати та гості громади.

Детальнiше »
17 липня 2021
Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища

18 липня на території Рівненщини мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, місцями град.

 

Детальнiше »
17 липня 2021
Об’їзна дорога Рівного: що наразі відбувається на будівельному майданчику?

На Рівненщині активно відновлюють потужну трасу державного значення. Йдеться про Північний обхід міста, де наразі триває будівництво на усіх трьох чергах.

Детальнiше »
16 липня 2021
Північний обхід Рівного: естакаду через яр продовжують бетонувати

В активному режимі працюють дорожники поблизу села Ходоси Рівненського району. Нині там триває зведення естакади над природнім яром.

Детальнiше »
16 липня 2021
Зустріч голови райдержадміністрації з матерями загиблих Героїв України

Голова Рівненської районної державної адміністрації Олександр Коваль спільно з головою Рівненської районної ради Василем Тимощуком 16 липня зустрілись з матерями загиблих Героїв України, які проживають на теренах Рівненського району.

Детальнiше »
16 липня 2021
Відбулося засідання районної комісії з питань направлення громадян на проходження альтернативної (невійськової) служби

Сьогодні, у малій залі засідань Рівненської районної державної адміністрації під керівництвом начальника відділу економіки, агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксани Ситницької відбулося засідання районної комісії з питань направлення громадян на проходження альтернативної (невійськової) служби.

Детальнiше »
16 липня 2021
Щодня 900 тонн асфальту: на Рівненщині трасу Т-18-17 ремонтують прискореними темпами

Роботи із ремонту 8 км дороги Т-18-17 Бережниця - Степань - Деражне – Клевань йдуть за випередженим графіком. Йдеться про розбиту ділянку між селами Антонівка Вараського району та Городець Сарненського району, що сполучає ці населені пункти з головною транспортною артерією Полісся - автомобільною дорогою М-07 Київ-Ковель-Ягодин.

Детальнiше »
15 липня 2021
Замість бездоріжжя на Поліссі з'явиться 8 км якісної дороги

Ділянку Антонівка-Городець, що на Рівненщині ремонтують вперше за 20 років. Замість ям та вибоїн тут з'явиться нова дорога. На відновлення восьми кілометрів автошляху Бережниця - Степань - Деражне – Клевань залучено 11 одиниць потужної сучасної спецтехніки, 20 автомобілів та 30 працівників.

Детальнiше »
15 липня 2021
На Рівненщині оновлюють 58 км державної траси

На дорозі державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів ведуться роботи на семи ділянках загальною протяжністю 58 кілометрів.

Детальнiше »
15 липня 2021
«Велике будівництво» на Рівненщині має позитивну динаміку – Віталій Коваль в ефірі «Рівне 1»

На Рівненщині триває спорудження важливих соціальних, медичних спортивних, культурних та дорожніх об’єктів. Їх відновлюють в рамках національної програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Детальнiше »
15 липня 2021
Спадшина, як правильно прийняти?

На сьогоднішній день є дуже актуальними питання, які стосуються прийняття спадщини та процедури її оформлення. Особи, які мають право бути спадкоємцями та бажають прийняти спадщину повинні бути юридично обізнаними, знати та дотримуватися норм чинного законодавства, що регулює коло порушених питань. У зв’яку з цим хотілося б висвітлити питання, як правильно прийняти спадщину.

Детальнiше »
15 липня 2021
Особливості працевлаштування неповнолітніх

Чимало учнів закладів загальної середньої освіти, особливо у літній період чи на час канікул, замислюються над питанням, де і яким чином можна заробити кошти. Проте як неповнолітнім, так і роботодавцям при цьому важливо знати особливості працевлаштування осіб віком від 14 до 18 років.

Детальнiше »
14 липня 2021
Північний обхід довкола Рівного: триває будівництво шляхопроводу над залізницею

На Рівненщині продовжується будівництво Північної об’їзної навколо обласного центру.

Наразі тривають активні роботи на шляхопроводі над залізницею. Це ділянка поблизу с.Кустин – Н-18-32 /Н-22/ - Ходоси - Кустин - /Н-25/.

Детальнiше »
14 липня 2021
Біля "Рівнеазоту" триває будівництво третьої черги північного обходу Рівного

Потужна дорожня техніка працює на 4-кілометровій ділянці третьої черги Північного обходу Рівного.

Поточний ремонт дороги Т-18-32 в рамках президентського проєкту «Велике будівництво» триває від "Рівнеазоту" до траси Н-22. Спочатку залишки зношеного асфальтобетонного покриття відфрезерували, проведено регенерацію основи. Наразі по всій 4-кілометровій ділянці вкладають новий асфальт.

Детальнiше »

Усього: 6688
Сторінка:  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  >>
Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!