РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на вебсторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 квітня 2024 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля


_________________________________________

(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру, не зазначається суб’єктом господарювання)

 

20191074625

(реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності)

 

ОГОЛОШЕННЯ

про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність:

Планованою діяльністю передбачається реконструкція автозаправної станції(далі - АЗС) з улаштуванням газового автомобільного заправного пункту модульного типу для відпуску суміші скрапленого вуглеводневого газу (пропан - бутан) , що знаходиться за адресою: Рівненська область, Рівненський район, село Біла Криниця, вулиця 24-го Серпня, будинок 16 (наа/д М 06 Київ-Чоп, км 321+500-321+580 (праворуч)).

Проектом передбачається реконструкція автозаправної станції з розміщенням газового автомобільного заправного пункту модульного типу СЗГ-1-10-М001-П. виготовленим ТОВ «СЕРЕП», м. Маріуполь, для відпуску суміші зрідженого вуглеводневого газу пропан-бутану у складі:підземного сталевого резервуара циліндричної форми (зберігання СВГ) геометричною місткістю 19.9 м3, рами насосноарматурного блоку, насосної установки, обв’язувальних трубопроводів, контрольно-вимірювальних приладів, запірних пристроїв та клапанів та окремо розташованої газороздавальної колонки. Пропускна здатність АГЗП 300 од./добу.

 

2. Суб’єкт господарювання:

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «СТРОІЇНЕФТЕПРОДУКТ XXI»

код ЄДРПОУ 37607437,

67653, Одеська обл., Біляївський р-н, с. Усатове,

вул. Залізничників, буд. 16, тел. +38 (044) 207-10-10

 

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Управління екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації: 33028, м. Рівне, вул. Толстого, 20, е-mail: info@ecorivne.gov.ua .

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки виливу на довкілля

Дозвіл на виконання будівельних робіт, що видає Державна архітектурно-будівельна інспекція України

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання (перші) відбудуться 06.02.2020 р. о 12.00 год за адресою: 35342, Рівненська область, Рівненський район, с. Біла Криниця вул. 24 серпня, буд. 16.

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу па довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності:

Управління екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації, 33028. м. Рівне, вул. Толстого. 20, е-mail: info@ecorivne.gov.ua.

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій:

Управління екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації, 33028. м. Рівне, вул. Толстого. 20. е-mail: info@ecorivne.gov.ua.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності:

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 270 аркушах.

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки виливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними:

Білокриницька сільська рада 35342, Рівненська область. Рівненський район, с. Біла Криниця, вул. Рівненська, буд. 94, контактна особа Гончарук Тетяна Володимирівна, доступ до звіту з 21.01.2020 р.

Приміщення АЗС ТОВ «СТРОЙНЕФТЕПРОДУКТ XXI», 35342, Рівненська область, Рівненський район, с. Біла Криниця, вул. 24 серпня, буд. 16, доступ до звіту з 21.01.2020 р. контактна особа Черноус Миколай Сергійович.




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Заява про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки

 

Оголошення про проведення щорічного

обласного конкурсу проектів розвитку

територіальних громад Рівненської області на 2021 рік

 

 

Оголошення про початок громадського

обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!